Sail Service

Vårt segeltillverkningsföretag grundades 1945 som en avdelning vid J. Conrad Korzeniowski-varvet i Gdansk. Sedan 1987 har vi tillverkat segel under namnet Sail Service med stor framgång över hela världen.

För närvarande seglar 67 briggsegelfartyg från 23 länder med våra segel. Sail Service har valts ut för att utrusta ett flertal flottor av tremastade pråmar, till exempel Sea Cloud II. Våra segel har utrustat världens största segelfartyg, expeditionssegelbåtar och tävlingsbåtar.

Bland dem har flera båtserier från franska och internationella segelbåtstillverkare (t.ex. Bénéteau, Jeanneau, Lagoon, Bavaria, Hanse, Dehler, Neptun, Maxus, Tes m.fl.) tillverkats och tillverkas fortfarande. Vi använder tyger och material av högsta kvalitet och den senaste generationen för horisontella, radiella och membransegel. Vår filosofi är nämligen följande:
” INGEN KOMPROMISS OM KVALITET!”

Många av våra anställda är seglare och testar våra produkter och deras funktionalitet under verkliga förhållanden – under regattor och långa segelturer i olika havsområden. Vårt utvecklings- och designteam består uteslutande av erfarna seglingsmästare. När vi tillverkar seglen tar vi hänsyn till båtens program och egenskaper samt kundens individuella önskemål och erbjuder raffinerade och genomtänkta lösningar.

Genom att professionellt beräkna ditt segel med hjälp av programvara kan vi planera ditt segel optimalt. Vid planeringen tar vi naturligtvis hänsyn till det billigaste och mest hållbara alternativet. Endast material av högsta kvalitet från etablerade europeiska tygtillverkare används vid tillverkningen.

Sail Service Scandinavien

Sail Service Poland har sedan några år tillbaka även betjänat den tyska marknaden mycket framgångsrikt med Sail Service Germany.

Och nu, med grundandet av Sail Service Scandinavia som skandinavisk distributionspartner till Sail Service i Polen, gör vi det enklare för dig som slutkund, charterbolag eller båttillverkare att köpa segel och presenningar från Sail Service i hela Skandinavien:

Med bearbetning på det nationella språket enligt gällande lag,
Med kontaktpersoner här i Sverige,
Med en relativt kort leveranstid tack vare en direkt och snabb frakt inom Europa, samt en snabb handläggning i varje enskilt fall.

Vår ambition är att du ska bli en entusiastisk och övertygad kund av våra produkter:

Vi ger dig råd om materialval beroende på avsedd användning och speciella önskemål.
Vi följer med dig under mätningen av dina segel via video eller på plats.
Vi organiserar årliga turer till hamnarna. På så sätt förblir vi flexibla och tillgängliga för våra kunder. Eftersom en annan av våra filosofier är :

“INDIVIDUELL KUNDSERVICE OCH KUNDLOJALITET ÄR VÅR PRIORITET”.

Om du vill ha de mest tillförlitliga seglen till ett rimligt pris står vi till din tjänst. Vi ser fram emot att tjäna dig som ständigt tillmötesgående rådgivare och uppskattar ditt förtroende för vårt arbete och kvaliteten på Sail Service.

Ditt Sail Service-team